Tarief

12-weekse programma

Het liefst ga ik een 12-weeks programma met je aan. Niet omdat dat voor mij beter uitkomt, maar doordat dit programma zorgt voor consistentie en integratie bij de deelnemer. Tijdens dit progamma ga je dagelijks zelfstandig aan het werk (à 35 minuten per dag) en jij en ik hebben iedere week op een vaste dag en tijd een afspraak (à 1,5 uur lang). Onze afspraak kan op mijn werklocatie of in de vorm van een wandelafspraak in Enschede e.o.

Wanneer je je conformeert aan het programma en dagelijks je “huiswerk” doet, voel je (je) na deze 12 weken geheid anders. Let op, deze verandering is blijvend van aard.

Tarief voor dit 12-weekse programma: 1500 euro, inclusief BTW. Mocht je naderhand toch niet tevreden zijn, dan krijg je je geld terug. 

24-uur

Een speciale ervaring waarbij we in jouw leven duiken en we jouw levensvragen behandelen. Tijdens deze 24 uur zijn er verschillende behandelvormen mogelijk om beter te voelen of verbinding te maken met je zelf, wat de situatie dan ook vraagt. Na deze 24 uur kun jij antwoord geven op jouw levensvragen.

Tarief is 375 euro, inclusief overnachting, eten & drinken en BTW. Mocht je een week later (aangezien de opgedane ervaring de kans moet krijgen om in te dalen) niet tevreden zijn, dan krijg je het volledige bedrag terug.

Behandelafspraak

Afspraak (op kantoor of een wandelafspraak): 85 euro per uur, inclusief BTW.