Over mij

Mijn naam is Mark Poolman, 34 jaar oud en geboren en getogen in Enschede. Ik heb een Masterdiploma in zowel Bedrijfskunde als Psychologie en doordat ik al geruime tijd als zelfstandige op het gebied van (mentale) vooruitgang werk, pas ik beide studies toe. 

Opleiding is in mijn ogen echter maar van beperkt belang in dit vak. Hoe de functie ook genoemd wordt, zoals psycholoog, coach, behandelaar, (psycho-)therapeut, opleider etc., het gaat erom dat de deelnemer (/patiënt/cursist etc.), echt geholpen is. Dat betekent dat om de lange termijn moet gaan en authenticiteit vraagt. 

In mijn ogen is een goede psycholoog of coach menselijk, eerlijk, open, invoelend en is vanuit gevoel. Ik zeg niet dat ik dit en”beter” ben andere psychologen of coaches, maar het zegt iets over mijn manier van werken.

Ik ga het avontuur graag met plezier met je aan. 

Groet Mark

IMG_0493