Met wie wandel je?

Mijn naam is Mark Poolman, inmiddels 34 jaar oud, geboren en getogen in Enschede. Ik ben afgestudeerd in zowel Bedrijfskunde als Psychologie.

Ik hou ontzettend van wandelen, mede omdat ik tijdens het wandelen veel antwoorden op vragen heb gekregen die er op dat moment toe deden. Wandelen in de natuur kent een perfecte combinatie van beweging, rust, ontspanning, schoonheid en verbinding. Tijdens en na een wandeling zie ik/jij veel meer mogelijkheden om problemen of situaties in perspectief te plaatsen en is er meer ruimte om te handelen naar eigen wens. Daarnaast geeft het mij levensenergie en word ik creatiever. Daarom wandel ik nu al een jaar of 5 de meeste dagen van de week minimaal een uur en maak ik regelmatig lange wandelingen van minimaal 15 kilometer.

Ik heb ervaring als psycholoog, waardoor ik de protocollen ken voor bijvoorbeeld angsten en depressies. Daarnaast heb ik een NLP opleiding gedaan en heb mij verdiept in meditatie, ademhalingstechnieken en het gezond houden van lichaam en geest. Mijn kennis en geleerde technieken zijn goed toe te passen tijdens het wandelen.

Ik heb dus naast Psychologie ook Bedrijfskunde gestudeerd en heb meerdere jaren ervaring in het bedrijfsleven, onder andere als leidinggevende. Voor coaching in leidinggeven, competenties of loopbaanbegeleiding kunt u daarom ook goed bij mij terecht.

We kunnen dus letterlijk alle kanten op.

Mijn kracht is dat iemand zich bij mij makkelijk kan uiten en ik eenvoudig en effectief inzichten en verlichting kan bieden aan mijn mede-wandelaar.

Mijn interesse is om zowel bij mijzelf als bij anderen spiritualiteit, wetenschap, natuur en het “aardse” leven te verbinden. Dat in combinatie met wandelen vind ik fantastisch.

FFD7936A-E973-4946-8C51-ABBDA4DF314D